Lebeke-Aalst en Opstal delen de punten

Gentil Dossche
| 0 reacties
Lebeke-Aalst en Opstal delen de punten
Foto: © SC

    
SK Lebeke-Aalst en Eendracht Opstal deelden de punten al had de score veel hoger kunnen oplopen. Aan beide kanten bleven de spitsen echter in gebreke.
 
In een zwakke eerste periode noteerden we dreiging langs Munaron, Carlier, Versypt en Praet. De Wilde zette een counter op en Munaron opende de score. Even later stelde Frechier de thuisportier op de proef. Gaandeweg kon Lebeke meer initiatief nemen en op aangeven van Praet had Vermeersch maar binnen te tikken. Na dom balverlies lobde Munaron over en aan de overzijde vlamde Praet op Haentjens.
 
De tweede helft was van betere makelij. Onmiddellijk na de pauze vergat Praet te scoren. De thuisploeg drukte Eendracht in, maar de bezoekende tegenaanvallen mochten er zeker zijn. Munaron, Frechier, Koppen, Vaeyens en Aeyels vergaten te scoren. Aan de overzijde misten Cobbaert en Van Der Stuyft.
 
SK Lebeke Aalst: De Schamphelaire, Coenen (46’ Cobbaert), Tackaert, De Meyst (46’ Haezebroeck), Vermeersch, Gheeraert, De Durpel, Versijpt (73’ Van de Voorde), Van Der Stuyft, Praet en Goossens.
 
Eendracht Opstal: Haentjens, Van Hooimissen, Koppen, Aeyels, De Valck (65’ Smet), Atilio, Carlier (75’ Vaeyens), Michels, De Wilde (85’ Saerens), Munaron en Frechier.
 
Doelpunten: 13’ Munaron 0-1, 34’ Vermeersch 1-1
 
Gele kaarten: Van Der Stuyft, Haezebroeck, Carlier en Michels
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties