SVZW zal De Vlieger tijdje moeten missen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
SVZW zal De Vlieger tijdje moeten missen
Foto: © SC

Minder goed nieuws voor SV Zulte-Waregem want het zal doelman Geert De Vlieger een tijdje moeten missen. De ex-international kampt namelijk met een ontsteking aan een achillespees en dat zal hem een aantal weken van de voetbalvelden houden. Hij mist zo meteen de belangrijke wedstrijden in de Uefabeker tegen Espanyol Barcelona en Ajax Amsterdam. Ook de competitiewedstrijd van komende zondagavond op Club Brugge zal hij aan zich voorbij moeten laten gaan.

In de krant Het Laatste Nieuws legde De Vlieger uit dat hij echt niet verder meer kan. "Ik probeerde door te bijten en de winterstop te halen, maar nu ben ik blijkbaar op een punt gekomen dat het niet meer gaat", aldus De Vlieger.

Het is niet de eerste keer dat de doelman last heeft van zijn achillespezen. Ook bij Manchester City zag hij zijn Engels avontuur mislukken door een afgescheurde achillespees. De Vlieger staat zeker enkele weken aan de kant, maar sluit ook een operatie niet uit. "Rusten is ook een oplossing, maar dan ben je niet zeker dat die ontsteking helemaal genezen is. Bij een operatie mag je rekenen op drie maanden inactiviteit", besluit De Vlieger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties