Eredivisieclubs willen Vertonghen huren

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Eredivisieclubs willen Vertonghen huren
Foto: © SC

NAC Breda en RKC Waalwijk hebben volgens Voetbal International interesse om onze landgenoot Jan Vertonghen van Ajax Amsterdam te huren. Henk Ten Cate, de coach van de Amsterdammers, liet al weten dat de club niet weigerachtig staat tegenover een verhuur.

Vertonghen werd aan het begin van dit seizoen door Ten Cate bij de hoofdmacht van de Ajacieden gehaald. In de voorbereiding kreeg hij van de ex-assistent van Frank Rijkaard bij FC Barcelona ook de nodige speeltijd. In competitieverband en op Europees vlak kon de middenvelder echter nog geen potten breken.

Dat RKC interesse toont, is niet vreemd. De club bengelt onderin de rangschikking en kan best wel wat versterking gebruiken. Bovendien heeft de club uitstekende ervaringen met uitgeleende Belgische spelers van topclubs. NAC daarentegen ontkent het gerucht. "Ik weet niet waar dit nieuws vandaan komt, maar wij gaan ons zeker niet versterken met Jan Vertonghen. Daarvoor zouden eerst vier middenvelders moeten vertrekken", laat technisch directeur Earnest Stewart weten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties