Voorzitter ziet Ronaldo ook liever vertrekken

Dave Sentobin
| 0 reacties
Voorzitter ziet Ronaldo ook liever vertrekken
Foto: © SC

Real-voorzitter Ramón Calderón aanvaardde gisteren in een persconferentie de beslissing van trainer Capello die Ronaldo niet meer in de kern opneemt. “Fabio rekent blijkbaar niet meer op Ronie. Daarom is het misschien beter dat we een uitweg voor hem zoeken op de transfermarkt.” Enige probleem is wel dat enkel het Arabische Al-Ittihad een concreet bod heeft uitgebracht op de Braziliaanse aanvaller.
 
De voorzitter benadrukte wel dat de overgang in overleg zal gebeuren met de speler. Ronaldo heeft ondertussen al twee dagen niet getraind na zijn verwijdering uit de kern voor de bekerwedstrijd van donderdagavond tegen Betis. De Koninklijke heeft nog tot 31 januari om een uitweg te zoeken voor de in ongenade gevallen aanvaller.

Het Spaanse radiostation Cadena Ser meldde gistermiddag wel dat het Italiaanse Juventus interesse heeft in de spits. De club, derde in de Serie B met een match minder gespeeld, zou samen met zijn sponsor Nike de overgang bekostigen. Ronaldo wordt bij de Oude Dame al de eerste steraankoop voor het volgende seizoen. Naast Juventus zou er ook nog vage interesse van het Engelse Newcastle en het Braziliaanse Flamenco zijn.
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties