Vijf testers bij Antwerp

Kristof Blomme
| 0 reacties
Vijf testers bij Antwerp
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Antwerp wil dit seizoen absoluut de promotie naar de hoogste klasse afdwingen. Vijf testers moeten de club nu proberen overtuigen van hun kwaliteiten. 

Antwerp wil in de terugronde een gooi doen naar de titel in de tweede klasse. Het staat voorlopig tweede op vijf punten van leider Dender. Zaterdag zette de club met stamnummer één de ambities nog kracht bij door eersteklasser Lierse te overklassen in de beker. Ondanks de terugkeer van aanvaller Dong naar Manchester United lijkt de ploeg dus nog sterk genoeg. 

Toch wil Antwerp niks aan het toeval overlaten. Vijf testers mogen de komende dagen tonen dat ze een contract waard zijn. De eerste is Bas van den Brink, een 24-jarige centrale verdediger van Emmen. Het is een stevige achterspeler die in de heenronde bijna alles speelde bij de Nederlandse tweedeklasser. 

De volgende is aanvaller Adam Dickinson van Connahs Quay uit Wales. Hij scoorde dit seizoen al negen keer voor zijn werkgever en is daarmee ook topschutter in de hoogste klasse. In totaal scoorde hij dit seizoen al veertien keer in 22 partijen. Verder komen ook een Ghanees van Feyenoord en twee jonge Engelsen, die de jeugdreeksen van Manchester United doorliepen, naar België. 

Dinsdagavond speelt Antwerp om 19 uur een oefenpartij in Wijnegem tegen Cappellen. Daar zullen de vijf een kans krijgen om zich te tonen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties