Smolarek beboet voor openlijke kritiek

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Smolarek beboet voor openlijke kritiek
Foto: © SC

De Pool Ebi Smolarek is door zijn club Borussia Dortmund beboet omdat hij openlijk kritiek had geuit op de club. Hij zou een boete moeten betalen die naar verluidt rond de 20.000 euro ligt.

De leiding van Borussia Dortmund was niet te spreken over de kritiek van zijn Poolse aanvaller. Smolarek had aangegeven dat hij bij Borussia te weinig waardering krijgt. Het stoort hem onder andere dat de nieuwkomers Nelson Valdéz en Alexander Frei niet alleen veel meer verdienen maar ook meer vertrouwen genieten in het Signal Iduna Park. "Voetballers moeten van hun club een goed gevoel krijgen. Ik heb dat nooit gehad. Vaak had ik het idee dat de club denkt dat het bij mij alleen maar geluk is", aldus Smolarek.

Smolarek voegde er daar ook nog eens aan toe dat je ook tijdens wedstrijden conditie kunt opbouwen. Jürgen Röber, de nieuwe trainer die de Nederlander Bert Van Marwijk onlangs opvolgde, reageerde geprikkeld op de uitlatingen van Smolarek. Hij vond dat de Pool de trainingsopbouw moet overlaten aan mensen die er verstand van hebben. Michael Zorc, de technisch directeur van BVB, ontkende trouwens dat Manchester City interesse zou hebben in Smolarek. "We hebben noch van de Engelse club noch van Smolarek zelf een signaal in die richting gekregen", aldus Zorc.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties