Karchemarskas tevreden in Moskou

Luc Goderis
| 0 reacties
Karchemarskas tevreden in Moskou
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Doelman Zidrunas Karchemarskas speelt al zes seizoenen voor Dinamo Moskou, maar lijkt nu pas de absolute nummer één te zijn van de Moskovieten.  De Litouwer haalt dan ook opgelucht adem en is uiterst tevreden dat zijn harde werk van de laatste jaren eindelijk vruchten afwerpt.

"Ik wachtte al jaren op mijn kans, maar het is pas sedert de terugronde van vorig seizoen dat ik eerste keus ben.  Het doet dan ook deugd te zien dat mijn harde werk van de laatste jaren toch zijn vruchten afwerpt", zei Karchemarskas in Sport Express.

"Ik voel me goed bij Dinamo en heb er een langdurig contract dat, als het van mij afhangt, ik zal uitdienen", aldus nog het Litouwse sluitstuk.

"In de loop der jaren zag ik heel wat trainers de revue passeren en dat had zijn invloed op onze resultaten.  Persoonlijk vind ik dat Andrei Kobelev de beste trainer was, maar dat komt ook een beetje doordat ik van hem mijn kans kreeg."  "Nu ik zeker ben van mijn plaats tussen de palen geeft me dat wel heel wat vertrouwen, al zal ik uiteraard hard blijven werken op training", besloot Karchemarskas.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Russische Premier League

Nieuwste reacties