Man City laat Pearce niet naar FA gaan

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Man City laat Pearce niet naar FA gaan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester City is niet van plan om zijn manager Stuart Pearce naar de Engelse voetbalbond, de FA, te laten gaan. Pearce kan namelijk nationaal beloftencoach worden en de afgelopen dagen sprak de FA openlijk zijn voorkeur uit om met Pearce samen te werken.

Pearce zelf liet al weten dat hij de job als beloftencoach best ziet zitten. Manchester City, momenteel dertiende in de stand van de Premire League, is echter niet van plan om mee te werken.

Op de website van The Citizens staat te lezen: "De club heeft de manager geen toestemming gegeven om bij de Engelse bond aan de slag te gaan. We begrijpen dat het gaat om een baan die Stuart Pearce zeer interessant vindt en dat de FA hem graag wil vastleggen voor het Europees Kampioenschap onder de 21."

Toch staat de deur nog op een kier want het bestuur van City benadrukt dat de club in gesprek blijft met de FA en dat er gehoopt wordt op een oplossing op korte termijn die de club het best uitkomt. Engeland is komende zomer net als ons land actief op het EK voor beloften. Onlangs stapte Peter Taylor op als Engels beloftencoach en de FA hoopt zo snel mogelijk een opvolger te vinden zodat de ploeg goed voorbereid kan meedingen om de trofee.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties