Antwerp en Mechelen leggen druk bij Dender

Dirk Pieters

Ook in de tweede klasse stond de twintigste speeldag op het programma. De tweede in de stand Antwerp nam makkelijk afstand van Dessel Sport. De Great Old won op eigen veld met 3-0 en legt zo de druk opnieuw bij Dender. Campbell zorgde voor twee doelpunten, Di Gregorio legde van op de stip de 3-0 eindstand vast.

Ook KV Mechelen maakte zijn misstap van vorige week goed. Malinwa won met 2-0 van Union. Het nam wel pas in de tweede helft afstand met twee doelpunten.

Ook Leuven lijkt vertrokken. Het won met overduidelijke 0-3 cijfers van Virton. Ook Deinze ging winnen op verplaatsing. Ronse kon weinig beginnen tegen een sterk Deinze; het werd uiteindelijk 1-3.

Tot slot kwam KVSK United niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Aan de rust stond de thuisploeg nog op voorsprong, maar in de tweede helft vocht Hamme zich opnieuw in de wedstrijd.

KV Mechelen – Union 2 – 0

Antwerp – Dessel 3 – 0

Ronse – Deinze 1 – 3

Virton – OH Leuven 0 – 3

KVSK United – Hamme 1 – 1