Trabzonspor wint door goals van Ceyhun

Emre Karayavuz

Trabzonspor heeft in eigen huis zijn eerste overwinning van de tweede seizoenshelft behaalt. Ceyhun was de grote man aan de kant van Trabzonspor met de twee enige goals van de wedstrijd.

Trabzonspor ontving Gaziantepspor en begon goed aan de wedstrijd. Het kwam al op een 1-0 voorsprong in de 10e minuut van de wedstrijd. Een schot van Umut werd door keeper Hasagic niet goed geklemt en Ceyhun was er als de kippen bij om de klus te klaren.

In de tweede helft was het opnieuw Ceyhun die zijn goede optreden beloonde met een fraai doelpunt. In de 56e minuut van de wedstrijd sloot hij een dribbel af met een geplaatst schot in de linkerkruising. Het was overigens Ceyhun's eerste wedstrijd als basisspeler voor Trabzonspor sinds zijn transfer van Ankaragucu na de winterstop en zijn tweede duel pas voor de club.

In de resterende minuten van de wedstrijd kreeg Trabzonspor nog goede mogelijkheden via Gokdeniz en Umut om de score te verhogen. Echter gescoord werd er niet meer en het duel eindigde in een 2-0 overwinning.