Lokeren laat Ivan Jovanovic weer vertrekken

Jelle Vereecke
| 0 reacties
Lokeren laat Ivan Jovanovic weer vertrekken
Foto: © SC

Lokeren haalde in de winterstop enkele versterkingen om uit de degradatiezone te geraken. Serhiy Kovalenko werd gehuurd van Standard maar blijkt nu een enfant terrible te zijn. Een andere versterking was Ivan Jovanovic, gehaald op aanraden van de coach, maar die is nu vertrokken naar zijn vaderland.

Ivan Jovanovic werd door Slavo Muslin weggehaald uit China om volgend jaar Runar Kristinsson op te volgen als spelverdeler. De Serviër kwam echter toe met een serieuze conditionele achterstand en lijkt die nu niet te kunnen wegwerken. Het Lokerse bestuur heeft dan maar besloten om Jovanovic terug te sturen naar Servië. Ivan Jovanovic viel in tegen Standard, maar toonde in die wedstrijd een gebrek aan vechtlust en conditie. In één adem liet voorzitter Lambrecht ook weten dat hij Kristinsson zal proberen overtuigen er nog een jaartje bovenop te doen.

Die andere nieuwkomer, Serhiy Kovalenko, is terug opgedoken in Lokeren. De Oekraïener slaat regelmatig eens een training over, maar speelde desondanks gisteren mee in de met 1-0 verloren reservenwedstrijd tegen Anderlecht. Kovalenko was ook weer aanwezig op de training vandaag, maar of hij nog veel aan spelen zal toekomen is nog maar de vraag.

Enkele supporters van Lokeren organiseerden vandaag trouwens een tweede sfeertraining op Daknam. Na de vorige sfeertraining won Lokeren met 3-2 van Club Brugge. Of Lokeren nu ook wint van Anderlecht komen we morgenavond te weten.    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties