Valdez heeft het even verkorven bij BVB

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Valdez heeft het even verkorven bij BVB
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nelson Valdez staat momenteel niet op een goed blaadje bij zijn club Borussia Dortmund. De Paraguayaan eiste een hoofdrol op - zij het in negatieve zin - in de partij tegen Hannover 96. Hij pakte een rode kaart en veroorzaakte een strafschop.

Het is vooral de rode kaart die de technische staf van Dortmund dwars zit. Bij monde van teammanager Michael Zorc luidde het dat de club de rode kaart niet zomaar kan accepteren. Zorc vindt dat profvoetballers hun emoties de baas moeten kunnen blijven. Wat was er gebeurd? Valdez had met al een gele boeking achter zijn naam de bal keihard richting publiek geschoten. De scheidsrechter trakteerde de international op een tweede gele kaart en dus moest hij van het veld af.

Valdez is nog maar aan zijn eerste seizoen toe in het Signal Iduna Park nadat hij vorige zomer overkwam van Werder Bremen voor een hoge transfersom. De Paraguayaanse aanvaller maakt een moeilijk seizoen door. Valdez werd door de Borussen ingehaald als een nieuwe goalgetter maar in negentien partijen kon de international nog geen enkele keer scoren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties