Milan engageert Kaka voor Ronaldinho

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Milan engageert Kaka voor Ronaldinho
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens de gezaghebbende Italiaanse sportkrant Gazzetta Dello Sport en televisiezender Eurosport zou AC Milan zijn sterspeler Ricardo Kaká geëngageerd hebben om voor versterking te zorgen. De Braziliaanse international moet namelijk zijn landgenoot Ronaldinho overhalen om naar San Siro te komen.

FC Barcelona en Ronaldinho doen het nog altijd goed in Spanje en Europa. De club speelt nog altijd in de Champions League, maar desondanks loopt het niet meer zo vlot als in de afgelopen twee seizoenen. De Spaanse landskampioen krijgt veel kritiek en er waren onlangs ook enkele ruzies binnenskamers.

Kaká is van mening dat een club zijn ups en zijn downs kent. "Ik weet niet of de positieve cyclus van Barcelona dit jaar al gaat eindigen, maar lang zal het alleszins niet meer duren. Ze zijn drie seizoenen lang de beste club van Europa geweest, maar zoiets blijft niet duren. Ze hebben hun top bereikt en zeker niet alle spelers zullen blijven wachten tot er een nieuwe positieve cyclus begint. Maldini heeft dat wel altijd gedaan bij Milan. Hij bleef bij de club in moeilijke momenten. Ik weet echter niet of Ronaldinho hetzelfde zal doen bij Barcelona. Als hij beslist dat hij Camp Nou wil verlaten, hoop ik dat we hem straks naar Milan kunnen halen", aldus de Braziliaanse stervoetballer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties