'Milan wil PSV-keeper halen'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Milan wil PSV-keeper halen'
Foto: © SC

Volgens het persbureau Novum heeft AC Milan zijn oog laten vallen op PSV-doelman Heurelho Gomes. De Italianen zoeken een vervanger voor Dida die volgens verschillende bronnen naar FC Barcelona zou vertrekken.

Dida is op het einde van dit seizoen transfervrij en kan dus gratis vertrekken bij de rossoneri. De Braziliaanse sluitpost kan op heel wat interesse rekenen van topclubs en AC Milan houdt er dan ook rekening mee dat Dida op het einde van dit seizoen andere oorden zal opzoeken. Ook Zeljko Kalac, de tweede doelman, gaat waarschijnlijk San Siro verlaten.

Milan wilde aanvankelijk Juventus-doelman Gianluigi Buffon binnen halen, maar de Italiaanse nationale doelman lijkt niet haalbaar te zijn. Milan richt zich nu dus op Gomes, ook al een Braziliaan. Volgens verschillende bronnen zou de PSV-doelman in zijn contract een gelimiteerde transfersom hebben staan van 14 miljoen euro. Milan zal wel moeten afrekenen met concurrentie uit Londen want ook Arsenal heeft verregaande interesse. The Gunners zien in Gomes de ideale vervanger van de waarschijnlijk straks vertrekkende Duitser Jens Lehmann.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties