Juninho wil twee jaar extra of vertrekken

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Juninho wil twee jaar extra of vertrekken
Foto: © SC

Juninho Pernambucano, de vrijschopspecialist van de Franse landskampioen Olympique Lyon, heeft zijn contract nog niet verlengd. Zijn huidige verbintenis loopt nog tot de zomer van volgend jaar maar de Braziliaan wil die verlengen tot 2010 terwijl de club hem voor één extra jaar wil laten bijtekenen.

"Ik ben nu 32 jaar en ik weet hoe de voetballerij in elkaar zit. Ik heb iets opgebouwd bij deze club en ik ga dat niet zomaar achterlaten. De club beraadt zich nog altijd over het openbreken van mijn contract tot 2010. Ik besef dat de jaren gaan beginnen tellen, maar ik voel me fris en ik ben niet de enige die invloed heeft op mijn toekomst. Ik verliet het nationale elftal om mij volledig op Lyon te kunnen concentreren. Maar als het niet tot een contractverlenging komt, bestaat de kans dat ik ga vertrekken.", aldus de middenvelder tegenover het Franse persbureau AFP.

Op het einde van dit seizoen zal Juninho zijn toekomstplannen uit de doeken doen, maar eerst wil hij zich concentreren op een nieuwe landstitel met Olympique Lyon.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties