Zeer zwak Antwerp gelijk, KVM pakt drie punten

Dirk Pieters

Zaterdagavond stonden er vijf wedstrijden op het programma in de tweede klasse. De nummer twee Antwerp ging op bezoek bij de rode lantaarn Ronse. Ook KVSK United stond voor een belangrijke wedstrijd. Het kon maar beter de thuiswedstrijd winnen van Eupen wou het wegkomen uit de onderste regionen van het klassement. KV Mechelen, de nummer drie, ontving Tienen en kon maar beter winnen wou het die derde plaats vasthouden.

De Great Old kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Ronse. Campbell bracht zijn ploeg voor rust op voorsprong, maar die in de tweede helft vocht Ronse terug. De ploeg van Warren Joyce deed een slechte zaak en ziet KV Mechelen opnieuw dichter komen. Malinwa won de spannende wedstrijd van Tienen met 4-3.

Ook KVSK United deed een slechte zaak. Het gaf in de slotfase een 1-0 voorsprong uit handen tegen Eupen. Tubeke wist wel te winnen. Het versloeg Deinze met overduidelijke 0-4 cijfers.