Coupet mag alleen blijven als...

Ruben Claesen
| 0 reacties
Coupet mag alleen blijven als...
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het contract van Grégory Coupet, titularis in doel bij Frans landskampioen Lyon, loopt in juni 2008 af. Coupet heeft al laten verstaan alleen te willen bijtekenen als de nieuwe verbintenis tot 2010 loopt, zodat hij bij Lyon zijn carrière kan afsluiten. Voorzitter Jean-Michel Aulas heeft daar wel een heel opmerkelijke voorwaarde tegenover gezet.
 
‘Grégory wil bijtekenen tot 2010, dat is voor mij oké. Maar dan moet hij er wel voor zorgen dat hij de nummer één in doel blijft bij de nationale ploeg tot dan’, aldus Aulas, die niet bang is van opmerkelijke uitspraken.
 
Aulas doelt dus vooral op het WK 2010 in Zuid-Afrika. ‘Het zou zowel ons als hemzelf ten goede komen. Het enige wat ik nog wil horen, is dat Coupet de ambitie heeft om tot dan die plaats onder de lat op te eisen. Als dat gebeurd is, staat niks een contractverlenging in de weg.’
 
Coupet is 37 jaar in 2010 en had al laten doorschemeren dat het tegen dan misschien tijd is voor de nieuwe generatie doelmannen. Meer dan waarschijnlijk zal Coupet er nog eens een tweede keer over nadenken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties