Mpenza wil bij City blijven

Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties
Mpenza wil bij City blijven
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!


Emile Mpenza kende een geslaagde start van zijn verblijf bij Manchester City en ondertussen zijn de onderhandelingen over een nieuw contract dan ook begonnen. Mpenza kan ook op belangstelling van het Schotse Glasgow Rangers rekenen, maar maakt duidelijk dat hij bij City wil blijven. "Ik ben hier gelukkig. Ik zal nooit vergeten dat City en Stuart Pearce mij een kans gegeven hebben in Engeland. Ik wil ook nog verbeteren. Ik ben nog geen 100%, maar ik ben op de goede weg. Ik wil ook de supporters bedanken om me zo snel te accepteren". De manager van Emile Mpenza, Rachid Tajmout, had nog het volgende te zeggen: "ik zweer dat ik elke dag telefoon krijg van andere teams. Maar Emile beslist waar hij wil spelen en dat is bij Man City. Het is nog slechts een kwestie van details".

Gisteren werd Emile Mpenza bij Manchester City nog verkozen tot beste speler van de maand maart. Tegen Middlesbrough en Newcastle vond Mpenza de weg naar de netten al. Man City-manager Stuart Pearce heeft dan ook niets dan lof voor de 28-jarige Belg. "We zijn heel blij dat hij zich zo snel heeft aangepast. Hij is erg stil, maar hij doet zijn job. Ik ben blij voor hem en hij verdient deze award zeker en vast" aldus Pearce. 

Ondertussen staat Manchester City voor enkele interessante duels, met de wedstrijden tegen Liverpool en Arsenal. Alles en iedereen die Manchester City aanbelangt ligt nu echter al wakker van de stadsderby tegen aartsrivaal Manchester United, die gepland staat op 5 mei. Ook Emile Mpenza beseft wat er dan op het spel staat. "Naast rivaliteit tussen City en United, zal de match ook erg belangrijk zijn voor United omdat het de titel wil behalen. Maar we zullen er alles aan doen om het hen moeilijk te maken. Eindigen met een overwinning thuis tegen United zou fantastisch zijn" rondde Mpenza af.    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties