Lokeren geïnteresseerd in spelers uit Tunesië

Jelle Vereecke
| 0 reacties
Lokeren geïnteresseerd in spelers uit Tunesië
Foto: © SC

Lokeren is van plan om volgend seizoen sterker dan ooit terug te keren. Daarvoor hebben ze wel spelers nodig. Op de site van de Tunesische club Sfaxien werd bekendgemaakt dat Lokeren sterke interesse betoont voor twee van hun spelers.
Sporting Lokeren wil zijn fans volgend jaar duidelijk geen tweede maal teleurstellen. In dat opzicht haalde het al twee broodnodige versterkingen weg bij de rivalen. Uit Beveren werd Boubacar Copa weggeplukt en donderdag koos Georges Leekens verrassend voor een avontuur op Daknam. Maar vooral op het middenveld en in de aanval moet er nog versterking komen en daar is Lokeren dan ook mee bezig.

Club Sportif Sfaxien maakte op zijn website bekend dat Lokeren onderhandelt over twee spelers van de club. Het gaat om aanvaller Blaise Koissy en middenvelder Haythem Mrabet. Koissy is een Ivoriaanse targetman met een sterk kopspel, Mrabet is een Tunesische middenvelder. Lokeren zou voor de twee spelers samen ongeveer een miljoen euro veil hebben. De spelers worden als twee van de sterkhouders gerekend bij de Tunesische club, die al jaren in eerste klasse meedraait en zelfs de titel behaalde in 2005.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties