Petrovic gaat zijn oude club trainen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Petrovic gaat zijn oude club trainen
Foto: © SC

Kersvers tweedeklasser RKC Waalwijk heeft een opvolger gevonden voor de opgestapte trainer Mark Wotte. Het gaat om Zeljko Petrovic, een oudgediende van de club als speler. Hij krijgt de opdracht om RKC zo snel mogelijk weer naar de Eredivisie te loodsen. Hij tekende een contract voor één seizoen met de optie voor nog een extra seizoen.

"Zeljko is een trainer die met zijn enthousiasme en passie voor de club en het vak ons team optimaal kunnen motiveren. Hij heeft al bewezen goed bij RKC te passen qua persoonlijkheid en voetbalvisie. Ondanks het feit dat hij als coach nog niet zo heel veel ervaring heeft, kan hij met zijn instelling de club nieuwe impulsen geven", aldus Harry van der Vegt, algemeen directeur van de Brabantse club.

Petrovic behaalde nog maar pas zijn diploma bij de cursus Betaald Voetbal. Petrovic speelde vijf seizoenen bij RKC waar hij ook zijn loopbaan beëindigde. Hij was als trainer ook even kandidaat bij Cercle Brugge en begon vorig seizoen als oefenmeester van het Portugese Boavista Porto maar dat werd geen succes.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties