Vercauteren: 'Sterchele zou versterking zijn'

Mathias Dumarey
Vercauteren: 'Sterchele zou versterking zijn'
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

François Sterchele, spits van Germinal Beerschot en afgelopen seizoen topschutter in de Belgische competitie, blijft hoog op het verlanglijstje van landskampioen Anderlecht staan. Coach Francky Vercauteren ziet in de Italobelg een echte versterking.

"Sterchele is heel erg beweeglijk in de box en kan complementair zijn met Mohamed Tchité en Nicolas Frutos. Sterchele zou een versterking kunnen zijn, maar dat zal enkel maar blijken als hij speelt. Maar met Sterchele weet je vooral wat je hebt en ook wat je niet hebt", aldus Vercauteren in de krant Het Laatste Nieuws.

Anderlecht blijft overigens actief op de transfermarkt. Het is nog steeds op zoek naar een box-to-box-speler. De piste van de Canadees Atiba Hutchinson werd al verlaten, maar de club wil nog eens een poging wagen bij de Argentijn Leandro Somoza, speler bij het Spaanse Villarreal. Nochtans gaf Somoza eerder al aan een avontuur bij Anderlecht niet te zien zitten. Er wordt ook nog gezocht naar een back-up voor de Poolse rechtsachter Marcin Wasilewski omdat hij te veel gele kaarten pakt, al is die positie geen prioriteit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties