Beveren kiest voor project Verelst

K M
| 0 reacties
Beveren kiest voor project Verelst
Foto: © SC

Woensdag heeft de Algemene Vergadering van de vzw van SK Beveren unaniem gekozen voor het project Dirk Verelst. De huidige Raad van Bestuur kreeg mandaat van de voltallige vergadering om de details van het project verder te concretiseren met Verelst. Samen met hem zullen nog andere bedrijfsleiders uit de omgeving van Bevolo als mede-investeerders toetreden tot de bestuursorganen van de club.
 
Eén en ander zal leiden tot veranderingen binnen de Raad van Bestuur en de Algemene Vergadering. Naast de nieuwe investeerders zullen trouwens ook nog vroegere leden deel uitmaken van deze bestuursorganen. Binnen twee weken volgt er nog een vergadering waarop de leden van de Raad van Bestuur ontslag nemen, en zich eventueel, zoals gezegd, terug herkiesbaar kunnen stellen.
 
Ondertussen wordt reeds hard gewerkt aan de uitbouw van de kern voor het op til staande seizoen. Van de spelers die reeds vertrokken was dit wel verwacht en soms ook gewenst. Er wordt aan gewerkt om tegen de start van de trainingen een competitieve en complementaire spelersgroep samen te stellen.
 
Het bestuur overweegt deze aanwervingen zeer zorgvuldig, dit om het vooropgezette spelersbudget goed in evenwicht te houden, daardoor worden definitieve beslissingen grondig gewikt en gewogen. Dit alles om de club in staat te stellen het verblijf in tweede klasse tot één seizoen te beperken. Ook wordt de club volledig doorgelicht en zal een herstructurering volgen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties