Officieel: Sterchele naar Club Brugge

Philippe Crols
| 0 reacties
Officieel: Sterchele naar Club Brugge
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er is uiteindelijk toch een einde gekomen aan de transfersoap rond François Sterchele. De topschutter van afgelopen seizoen zette donderdagnamiddag zijn handtekening onder een contract bij Club Brugge. Hij verlaat dus Germinal Beerschot dat nu werk kan maken van een vervanger.

Met de definitieve transfer komt er dus een einde aan wekenlange speculaties rond de spits. Sterchele wees eerder Anderlecht en Heerenveen af en wekte de belangstelling van heel wat clubs los.

Uiteindelijk werd het dus toch Club Brugge. Ook met die club verliep alles niet vlekkeloos. Maandag nog vroeg de spits twee dagen bedenktijd, maar toen ook woensdag nog geen witte rook uit Jan Breydel kwam, leek het er weer naar uit te zien dat Sterchele ook Club Brugge niet zou gaan versterken. Tot donderdagmiddag dus, want ondanks de interesse van Standard tekende de spits een contract tot medio 2012 bij Club.

De West-Vlaamse club zou naar verluidt een transferbedrag van om en bij de drie miljoen euro overmaken aan Germinal Beerschot.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties