Amelia mag niet spelen tegen Palermo

Amelia mag niet spelen tegen Palermo
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er zal zondag geen Marco Amelia op het veld staan in het duel tussen Livorno en Palermo. De doelman is door zijn eigen clubleiding geschorst voor die wedstrijd. Amelia zou woedend gereageerd hebben toen een transfer naar, jawel, Palermo op het laatste nippertje werd afgeblazen.
 
Palermo en Amelia zouden een akkoord bereikt hebben en ook tussen de twee clubs leek alles in orde tot ineens Livorno zijn vraagprijs verhoogde. Palermo wou niet mee doen aan het spelletje en zegde de onderhandelingen op. Amelia blijft dus zeker tot januari bij Livorno en dat bleek niet naar zijn zin.
 
In hun verklaring omwille de niet-selectie van de doelman duidt Livorno de pers als schuldige aan. De club beweert immers dat hun doelman te vaak de voorpagina’s haalde met verhalen die niet gefundeerd waren of uit proportie waren geblazen. Hierdoor zal Alfonso De Lucia zijn debuut maken voor Livorno nadat hij in de zomer overkwam van Parma en zal de 18-jarige Antonio Di Matteo plaats nemen op de bank.
 
 
Wil ook jij door ons op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws? Download dan nu gratis en vrijblijvend de Voetbalkrant News Reader [ hier ]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties