Sparta smeekt bijna om Westerveld

Jimmy Wouters
| 0 reacties
Sparta smeekt bijna om Westerveld
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Sparta Rotterdam schreeuwt men bijna om de komst van Sander Westerveld. Huidig eerste doelman Cor Varkevisser gaf de afgelopen weken geen zekere indruk, waardoor de club aan een vervanger denkt.

Afgelopen weekend ging Varkevisser zeker niet vrijuit bij twee doelpunten in het met 3-3 gelijke spel bij Heerenveen. "Ik dacht dat ik de voorzet van Breuer kon pakken. Dat bleek een volledig verkeerde keuze. Op zo’n moment voel je jezelf even helemaal alleen in het stadion. In de rust pepten de spelers mij op. Je moet toch verder", aldus een eerlijke Varkevisser die er in een adem aan toevoegt dat het derde doelpunt niet zijn fout was.
 
Ook in de wedstrijden tegen Vitesse en Willem II stond Varkevisser niet bepaald sterk te keepen, al spreekt de speler zelf dat enigszins tegen. Feit is wel dat Sparta binnen korte termijn gaat onderhandelen met Sander Westerveld, die net terug is van vakantie in Turkije.


Wil jij als eerste op de hoogte blijven van het laatste voetbalnieuws. Download dan nu onze Voetbalkrant NewsReader. Voor meer informatie [klik hier]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties