Gerets baalt, Pieroni scoort

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Gerets baalt, Pieroni scoort
Foto: © SC

Eric Gerets staat al terug met de voetjes op de grond. Na de knappe zege in de Champions League tegen Liverpool verloor Marseille in de competitie van Saint-Etienne. L’OM zakt nu naar de voorlaatste plaats.
 
Saint-Etienne dicteerde voor de rust de wet, maar slaagde er niet in haar overmacht om te zetten in een doelpunt. Doelman Mandanda hield de bezoekers meermaals recht. Marseille kwam niet in de wedstrijd en mocht blij zijn dat aan de rust de bordjes nog gelijk stonden. Na rust kwamen de jongens van Gerets wat beter in de wedstrijd, maar de beste kansen bleven voor de thuisploeg. Sain-Etienne kreeg in de slotfase wat het verdiende. Dernis slaagde er toch nog in om de sterke Mandanda te verslagen en de drie punten thuis te houden.
 
Luigi Pierioni verging het beter in de Ligue 1. De aanvaller bracht Lens vanop de strafschopstip op voorsprong tegen zijn ex-club Auxerre. Mangane verdubbelde na rust de voorsprong. Dankzij deze overwinning klimt de Noord-Franse club van de voorlaatste naar de vijftiende plaats.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties