Bassong gelinkt aan Engels trio

Luc Goderis
| 0 reacties
Bassong gelinkt aan Engels trio
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nadat Blackburn Rovers eerder deze week al werden gelinkt aan het Franse jeugdtalent Sofiane Feghouli lijkt het er nu op dat de club uit Lancashire ook zijn zinnen heeft gezet op Sébastien Bassong.

Naast de Rovers dingen ook nog Aston Villa en Everton mee naar de handtekening van de 21-jarige Franse belofteninternational.  Bassong hielp zijn club Metz vorig seizoen aan de titel in de Franse Ligue 2.  Niettegenstaande ze dit seizoen helemaal onderaan de rangschikking bengelen speelde Bassong zich met een resem indrukwekkende prestaties in de kijker van enkele Premier League-ploegen.

De jonge verdediger sluit een transfer in januari alvast uit : "Ik blijf bij Metz tot het einde van het seizoen, en zal dan pas rond de tafel gaan zitten.  Uiteraard ben ik gevleid door de interesse vanuit Engeland, maar nu concentreer ik mij volledig op de degradatiestrijd die ik met Metz voer".

Bassong, een jeugdproduct van Metz, kan trouwens niet alleen op interesse rekenen van over het kanaal, maar ook vanuit de Bundesliga.  Daar tonen Hamburg en Bayer Leverkusen immers interesse.  De Parijzenaar zou, als hij transfereert, zo'n drie miljoen euro moeten kosten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties