Jacobs: 'Het mocht ook eens meezitten'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Jacobs: 'Het mocht ook eens meezitten'
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

De trainersstaf van landskampioen Anderlecht was opgelucht na afloop van de wedstrijd tegen AA Gent. Ei zo na had paarswit een 2-0-voorsprong in de slotfase weggegeven. Gelukkig voor de thuisploeg stond Daniel Zitka terug te keepen op het niveau van vorig seizoen. Ariël Jacobs, assistent-trainer van Anderlecht, was blij dat het nu ook eens meezat voor zijn team.

"In de tweede helft hebben we het onszelf moeilijk gemaakt. Gent had niks meer te verliezen en voerde enkele wissels door die ons toch hebben gedestabiliseerd. Gelukkig voor ons pakte Nicolas Pareja uit met twee kamikaze-reddingen en is Zitka paraat op de kopbal van Guillaume Gillet. Maar we hebben al vaak tegenslag gehad, nu mocht het ook eens meezitten", aldus Jacobs.

Francky Vercauteren wilde niet veel meer woorden vuil maken aan de wedstrijd tegen Gent. "In de eerste helft hebben de jongens gedaan wat ze moesten doen. Op het einde van de eerste helft zijn we wel een beetje beginnen te wijken en bij de 2-1 zijn we mentaal wat geschrokken. Ik was er niet gerust op in de tweede helft. Pas toen de scheidsrechter affloot, was ik het wel. De zege is wel een opsteker voor de wedstrijd van donderdag tegen Tel Aviv", besloot de Anderlecht-coach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties