Europese topploegen in de ban van Veloso

De Nijs Michael
| 0 reacties
Europese topploegen in de ban van Veloso
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Heel wat Europese topploegen tonen verregaande interesse in Miguel Veloso. Het 21-jarige toptalent speelt momenteel voor Sporting Portugal. Hij kan zowel op het middenveld als in de verdediging uit de voeten. Onder de geïnteresseerde ploegen bevinden zich onder andere Internazionale, Manchester United, Juventus en Arsenal. Toch is de kans uiterst klein dat het Portugese godenkind snel zal vertrekken bij zijn huidige club.

In zijn contract staat namelijk een clausule waardoor Veloso zeker tot volgende zomer bij Sporting Portugal moet blijven. Voorzitter Soares Franco sluit dan ook uit dat de international tijdens de winterstop vertrekt bij zijn club. 

Ondanks zijn jonge leeftijd kan Veloso toch heel wat adelbrieven voorleggen, zo nam hij deel aan het EK-21 en is hij sinds deze maand ook international bij de A-ploeg van zijn land. Daarnaast kon Veloso ook al aantreden in 30 competitiematchen in de hoogste Portugese afdeling. Als Veloso tijdens de zomer toch zou vertrekken wil Sporting minstens 25 miljoen euro ontvangen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primeira Liga

Nieuwste reacties