Koeman wil Van der Vaart graag halen

Koeman wil Van der Vaart graag halen
Foto: © SC

Nog maar goed en wel aangesteld als de nieuwe coach van FC Valencia heeft Ronald Koeman te kennen gegeven dat hij graag zijn landgenoot Rafael Van der Vaart naar het Estadio Mestalla zou halen. Het bericht is enigszins verrassend want in hun Ajax-periode hadden de speler en trainer geen al te beste verstandhouding met elkaar.

"Hij is een fantastische speler die ik graag bij Valencia zou willen zien spelen. Er is inderdaad in het verleden wel al eens iets voorgevallen tussen ons, maar daar leer je uit", aldus Koeman in de Nederlandse krant De Telegraaf. Van der Vaart reageerde al op de mooie woorden van de nieuwe Valencia-coach. "Wat er in het verleden tussen mij en Koeman is gebeurd, staat een overgang naar Valencia niet in de weg. Ik ben ondertussen volwassener geworden. We hebben er beiden uit geleerd", aldus Van der Vaart.

In de zomer probeerde Valencia al eens Van der Vaart weg te halen bij Hamburg SV, maar de Duitse club zei resoluut neen tegen een transfer. Desondanks blijft Valencia nog steeds fel geïnteresseerd in de middenvelder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties