Arsenal mist halve ploeg tegen Wigan

De Nijs Michael
| 0 reacties
Arsenal mist halve ploeg tegen Wigan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arsenal heeft heel wat kopzorgen in de aanloop naar de match tegen Wigan Athletic, het team van Arsène Wenger moet liefst zes belangrijke spelers missen volgende zaterdag. Van Persie, Hleb, Flamini, Fabregas, Diabo en Gilberto zullen er om allerhande redenen niet bij zijn. Enig lichtpuntje is Philippe Senderos, de Zwitser is namelijk opnieuw fit.

Arsenal betaalt een zware tol voor het interlandvoetbal van zijn spelers, zo keerde Van Persie maanden geleden terug met een knieblessure. Deze week raakte Hleb tijdens een interland geblesseerd aan de hamstings, hij zal zeker drie weken out zijn. Flamini liep dan weer een dijbeenblessure op tijdens de laatste interland van zijn land. Gelukkig valt de blessure mee, Arsenal zal waarschijnlijk volgende week al terug kunnen rekenen op de diensten van Flamini. Gilberto keerde te laat terug en heeft last van een jetlag, daardoor kan ook hij niet spelen tegen Wigan Athletic.

Diaby kampt dan weer met een rugblessure die hij opliep in het treffen met Slavia Praag. Tot slot kan Arsenal ook niet rekenen op Fabregas, hij moet dit weekend een schorsing uitzitten. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties