Dupré naar Sint-Truiden?

Wesley Nobels
| 0 reacties
Dupré naar Sint-Truiden?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Frédéric Dupré speelt momenteel zijn tweede seizoen bij Standard. Daarvoor was hij 4 seizoenen speler bij Zulte Waregem. Ooit speelde hij ook nog bij AA Gent. Hij is ondertussen 28 jaar.

Bij Standard heeft hij dit seizoen welgeteld 1 minuut mogen spelen. Hij wil een nieuw avontuur, hij beseft dat dit seizoen teveel is geworden. Bij Standard zal Dupré niet meer veel kans krijgen want zelfs als er spelers uitvallen moet hij het nog stellen met een plaats op de bank. Zelf zegt hij niet in een dipje te zitten. In de voorbereiding had Dupré persoonlijke problemen en was hij niet altijd met zijn hoofd bij het voetbal of bij Standard. Bleiten bij de trainer wil hij zeker niet doen, want zo is hij gewoon niet. Het is gewoon tijd voor een nieuw avontuur.

 

Sint-Truiden is een club dicht bij huis die tijdens de winterstop betere spelers wil halen en weg wil van de degradatieplaatsen. Dupré heeft ook geen schrik om tegen de degradatie te gaan spelen. Hij sprak ondertussen al met Sint-Truiden en hij is er zeker van dat die club na de winterstop nog terug gaat komen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties