John Arne Riise wil onfortuinlijke landgenoot helpen

John Arne Riise wil onfortuinlijke landgenoot helpen

Voetbal is een leuke, maar soms ook harde sport. Dat mocht ook de 25-jarige John Ivar Sandhaugo ondervinden. Tijdens een amateurvoetbalmatch werd hij door een keiharde tackle op het onderbeen neergehaald.

Die blessure leidde ertoe dat zijn rechteronderbeen moest geamputeerd worden. Het verhaal van Sandhaugo verscheen in de Noorse kranten en greep ook John Arne Riise, de Noorse middenvelder van Liverpool, aan. Sandhaugo is fan van de Reds en kreeg onlangs de verrassing van zijn leven. Riise bood hem immers een gesigneerd truitje, een rondleiding op Anfield en een gratis ticket voor een thuiswedstrijd van Liverpool aan.

De onfortuinlijke Sandhaugo is alvast tevreden met het aanbod. "Het was een moeilijke tijd voor mij en het aanbod van Riise zal ik met veel plezier aannemen. Het betekent veel voor mij, ik ben immers al heel lang fan van Liverpool. Het feit dat iemand als Riise zich mijn lot aantrekt, is een steun voor me", aldus Sanhaugo.

John Arne Riise zelf vindt dat dit gebaar het minste is dat hij kan doen: "Als profvoetballer sta je er niet altijd bij stil, maar zo'n blessure kan ons allemaal overkomen. Ik hoop dat hij een positieve herinnering aan Liverpool overhoudt en dat hij even niet hoeft te denken aan de pijn die hij heeft doorstaan en de gevolgen die hij daarvan nog steeds ondervindt." [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties