Hilario staat weer onder de Chelsea-lat

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Hilario staat weer onder de Chelsea-lat
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Petr Cech staat geblesseerd langs de kant en dus rekent Chelsea weer op de ervaren Portugees Hilario. Hij speelde vorig seizoen ook al een deel wedstrijden nadat de Tsjechische international out was met een schedelbreuk.

Henrique Hilario, een 32-jarige Portugees, zal tegen Aston Villa weer tussen de palen staan. Eerste keus Petr Cech had zich namelijk dit weekend geblesseerd op het veld van Blackburn Rovers. Ook de Italiaan Carlo Cudicini, normaal tweede doelman bij de Londenaren, sukkelt met fysieke ongemakken.

Cech staat enkele weken langs de kant met een heupblessure. Cudicini heeft een kwetsuur aan zijn ribben. De medische staf van de Londenaren probeert de Italiaan wel zo snel mogelijk fit te krijgen.

De laatste keer dat Hilario als eerste doelman in de basis startte bij The Blues was op 13 januari van dit jaar. Sinds de zomer van 2006 staat de Portugees onder contract op Stamford Bridge. Daarvoor was hij in eigen land aan de slag bij het bescheiden Nacional Funchal op het eiland Madeira.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties