Lambrecht: 'Beter voetbal in terugronde'

Lambrecht: 'Beter voetbal in terugronde'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lokeren bekleedt na zestien wedstrijden in de heenronde de tiende plaats met 21 punten. Dat zijn er – met één wedstrijd minder gespeeld – vijf meer dan vorig jaar op hetzelfde moment. Toch is voorzitter Lambrecht niet helemaal tevreden.

Lokeren mag dit seizoen niet echt klagen. De ploeg kwam nog op geen enkel moment in de problemen en dat is toch al een wereld van verschil met de vorige jaargang. Trainer Georges Leekens stuurde zijn schip naar een tiende plaats met 21 punten. De Waaslanders hebben ook nog een wedstrijd tegen Roeselare te goed.
 
Dat voorzitter Roger Lambrecht een veeleisend man is, wisten we al uit het verleden. Ook nu is de bandenmagnaat kritisch. Hij vindt dat zijn ploeg vijf punten meer had moeten behalen. Toch is hij in Gazet van Antwerpen lovend over het werk van zijn trainer. “Georges Leekens heeft heel goed werk geleverd. Lokeren zat heel diep in de put, maar nu is er weer organisatie, structuur en discipline.”
 
Maar het kan beter, is Lambrecht van mening. “In de terugronde moeten we ook goed voetbal brengen. Ik wil dat Lokeren in die terugronde zo'n 30 punten pakt, zodat we aan 51 of 52 punten geraken.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties