Egyptenaar neemt derde Belgische club over

Nico Wieme
| 0 reacties
Egyptenaar neemt derde Belgische club over
Foto: © SC

Volgens Gazet van Antwerpen is de kans groot dat Maged Samy, de Egyptenaar die ook al Lierse van de ondergang redde, binnenkort Verbroedering Geel zal overnemen.

Maged Samy, de Egyptische weldoener die Lierse SK wil uitbouwen tot een absolute topclub met Champions Leagueambities, neemt na KV Turnhout ook Verbroedering Geel over. Geel mag zijn eigenheid behouden en de bedoeling op korte termijn is om de zieltogende club in tweede klasse te houden. Geel bengelt momenteel helemaal onderaan in de tweede afdeling.
 
Samy wil Geel uit de financiële problemen helpen. De ‘farao van de Kempen’ belooft Geel nog twee spelers voor het sluiten van de transfermarkt. Op lange termijn is het de bedoeling dat de beste spelers van Geel voor Lierse gaan voetballen. De Liersetalenten zouden dan bij Geel ervaring mogen opdoen.
 
De Egyptenaar wil dat Lierse en Geel tot een sportieve en commerciële samenwerking komen. Bovendien denkt de geldschieter na over de uitbouw van een multifunctioneel sportcomplex in Geel.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties