Jeroen Ketting naar Haarlem

Jeroen Ketting naar Haarlem
Foto: © SC

FC Haarlem heeft zich voor de rest van het seizoen versterkt met Jeroen Ketting. De tweedeklasser huurt de aanvaller voor een half jaar van SC Cambuur-Leeuwarden.

Nadat eerder al Kevin Sissing werd toegevoegd aan de selectie van Haarlem, heeft de club nu ook Jeroen Ketting voor de rest van het seizoen geco. Ketting wordt gehuurd van SC Cambuur-Leeuwarden. Ketting speelde al eerder twee seizoenen voor de roodbroeken. In de zomer van 2002 kwam hij over van AZ, waar hij één wedstrijd speelde. In een met 4-1 verloren uitwedstrijd tegen Feyenoord scoorde Ketting de enige Alkmaarse treffer in zijn debuutwedstrijd, wat tevens zijn enige wedstrijd voor AZ zou blijven.
 
In de seizoenen 2002/2003 en 2003/2004 speelde Ketting zestig wedstrijden voor Haarlem, waarin hij 24 keer scoorde. De supporters van Haarlem zullen zich vooral zijn goal tegen VVV herinneren. De 27-jarige aanvaller scoorde toen met een fabuleuze omhaal. Haarlem won die partij overigens met 3-1.
 
Haarlemtrainer Jan Zoutman is zeer tevreden met de komst van aanvaller. “Ketting zat bij Cambuur in zijn laatste contractjaar en we hadden interesse om hem voor komend seizoen aan de selectie toe te voegen. Door diverse ontwikkelingen bij Cambuur, die een aanvaller van Twente hebben gehuurd, was het mogelijk om Ketting met onmiddellijke ingang naar Haarlem te krijgen. Dat is een bonus voor ons, want met Sissing hadden we al de gewenste aanvaller. Maar deze twee kunnen ook samen spelen en vullen elkaar goed aan."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eerste Divisie

Nieuwste reacties