Toama: 'Israëliërs kom niet naar België'

Dirk Pieters
| 0 reacties
Toama: 'Israëliërs kom niet naar België'
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Standard leek in het begin van het seizoen opnieuw een goudhaantje te hebben gevonden met Salim Toama, maar de middenvelder geraakt nog amper van de bank onder Michel Preud'homme.

Toama, met een geniale traptechniek, raadt zijn Israëlische landgenoten af om voor de Belgische competitie te kiezen. In interviews in zijn thuisland omschrijft hij de Jupilerliga als 'te fysiek'. "Genk-speler Barak Itzhaki heeft een vergissing gemaakt met naar België af te zakken", aldus de Israëlische middenvelder.

Toch is het opvallend dat Toama in het begin van het seizoen bijna steeds aan de aftrap verscheen, maar na Nieuwjaar nog amper mocht invallen ondanks de afwezigheid van zowel Defour als Fellaini. "Hij is simpelweg niet goed genoeg. Het is begonnen met een enkelblessure en nadien leek hij schrik te hebben in duel te gaan. We denken dat hij het niet gewoon is op zware velden te spelen. Hopelijk gaat het binnenkort weer beter. We weten heus wel wat zijn assists waard zijn en zetten hem niet zomaar op de bank", aldus assistent-trainer Stan van den Buijs.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties