Rekdal en Theyskens vechten verbale oorlog uit

Nico Wieme
| 0 reacties
Rekdal en Theyskens vechten verbale oorlog uit
Foto: © SC

Het zit er bovenarms op tussen Kjetil Rekdal en Liersevoorzitter Leo Theyskens. De ex-trainer haalt in Gazet van Antwerpen ongemeen hard uit naar Theyskens; de preses laat zich evenmin onbetuigd. Het laatste woord is hier beslist nog niet gevallen.

“Ik wacht nog altijd op mijn geld, de meeste schuldeisers zijn intussen uitbetaald maar ik niet”, beweert Kjetil Rekdal. “Daarbovenop zegt Theyskens dat ik voor 10 000 euro schade heb aangericht aan een woning die ik van de club mocht gebruiken. Dat is onzin. Ik moet dat niet pikken, die man is gek.”
 
Rekdal wil het hier niet bij laten en is vastbesloten zijn naam te zuiveren. “Voor de rechtbank zal ik alles bewijzen en na de zaak laat ik alle papieren in de krant publiceren zodat alle mensen kunnen zien hoe slecht zijn bedoelingen wel zijn. Dan zal tegelijk ook mijn naam gezuiverd zijn”, is Rekdal zeker van zijn stuk.
 
Voorzitter Leo Theyskens haalt op zijn beurt uit naar zijn ex-trainer. “Dit is zo laag bij de grond, ik ben helemaal niet gek. Rekdal is gewoon rancuneus en gefrustreerd. Ik vind dit ordinair van een coach die hier alle kansen heeft gekregen.” Theyskens beweert te weten waarom de Noor ook bij Kaiserslautern zijn koffers mocht pakken. “Rekdal was niet met Lierse bezig, zijn gedrag was ronduit onprofessioneel. Om die reden is hij ook bij Kaiserslautern ontslagen, zeggen mijn contacten in Duitsland.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)

Nieuwste reacties