De Camargo en Geraerts over topper in Studio 1

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
De Camargo en Geraerts over topper in Studio 1
Foto: © SC

Zondag besteedt Frank Raes in Studio 1 aandacht aan twee wedstrijden. Met kenners Filip Joos en Gilles De Bilde wordt er nagepraat over Anderlecht - Moeskroen.

Ook Karel Geraerts en Igor De Camargo schuiven mee aan tafel. Zij vertellen hoe zij de topper Club Brugge - Standard beleefd hebben.

Aan het begin van de competitie tipte iedereen op Anderlecht als dé te kloppen ploeg voor de titel. 21 speeldagen later lijken de Brusselaars uitgeteld en zijn Club Brugge en Standard meer dan ooit kandidaat om Anderlecht op te volgen als landskampioen. Bij Club Brugge is dat geleden van 2005. Bij Standard wachten ze al véél langer op een nieuwe titel: daar is het al van 1983 geleden dat ze nog een kampioenschap mochten vieren.

Karel Geraerts trok na vorig seizoen van Standard naar Club Brugge. Club brengt voorlopig niet het beste voetbal, maar is wel ontzettend efficiënt en leidt mede daardoor met 3 punten op Standard. Geraerts speelt al wekenlang op hoog niveau, en zorgt op die manier onder meer voor een indrukwekkende balrecuperatie op het Brugse middenveld.

Igor De Camargo schopte het dit seizoen bij Standard tot vice-aanvoerder. Door het uitvallen van Steven Defour leidt De Camargo nu de troepen, maar met wisselend succes. De laatste twee wedstrijden - tegen Cercle Brugge en Roeselare - kwam Standard niet verder dan een scoreloos gelijkspel. Voor de doelpunten in het Jan Breydelstadion rekent Standard op zijn Braziliaanse spits Igor De Camargo.

In de Pinanti is Pinanti Cup gaat Studio 1 op zoek naar de beste miniem van Vlaanderen. Deze week nemen de beste drie West-Vlamingen het tegen elkaar op in een 1-tegen-1 duel. De jury met o.a. Johan Boskamp en Bob Peeters kijkt aandachtig toe.

Studio 1, zondag 17 februari om 23u15 op één.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties