Voetbalbond start onderzoek na uitspraken Gomez

De Nijs Michael
| 0 reacties
Voetbalbond start onderzoek na uitspraken Gomez
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Stuttgart nam het dit weekend op tegen Karlsruher SC, deze partij krijgt mogelijk nog een staartje voor Mario Gomez. De aanvaller van Stuttgart nam voor het oog van de camera tegenstrever Maik Franz op de korrel en de voetbalbond is een onderzoek gestart.

Gomez had na afloop van de partij geen goed woord over voor de speler van Karlsruher, zo noemde hij Franz onder andere een "arschloch". Betaalzender Premiere zond het interview uit en de voetbalbond is naar aanleiding van deze uitspraken een onderzoek gestart. Later vroeg ook ARD Sportschau een reactie aan de aanvaller, maar toen weigerde hij in te gaan om de vraag. "Ik wil het er helemaal niet over hebben. Daar heb ik niets aan en het is niet mijn niveau", liet de spits optekenen. 

Gomez heeft intussen op zijn persoonlijke site al zijn spijt uitgedrukt over zijn uitlatingen. "Mij erover uitlaten was niet zo slim, ondanks de emoties had dit niet mogen gebeuren. Ik zal mij in de toekomst niet meer zo laten provoceren, aangezien ik het beste antwoord al op het veld gegeven had", staat er te lezen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties