Frutos traint weer, Mpenza out voor Bayern

De Nijs Michael
| 1 reacties
Frutos traint weer, Mpenza out voor Bayern
Foto: © SC

Er viel gisteren heel wat blessurenieuws te rapen in en rond het Constant Vanden Stock-stadion, zo trainde Nicolas Frutos weer mee met de groep. Minder goed nieuws kwam er van Silvio Proto en Mbo Mpenza, beiden zijn out voor het treffen met Bayern.

Nicolas Frutos trainde gisteren opnieuw mee met de groep, de kuitblessure van de Argentijn is nagenoeg genezen maar toch kon de aanvaller nog niet de volledige training afwerken. Een wederoptreden in de match tegen Bayern is dan ook uitgesloten, de competitiewedstrijd in Charleroi en de terugmatch in München komen eveneens te vroeg. Slecht nieuws kwam er ook van Mbo Mpenza, de aanvaller verstuikte zijn knie en moet daardoor zo goed als zeker forfait geven voor de heenmatch tegen de Duitsers. Zoals gisteren gemeld is ook Silvio Proto out, hij brak zijn vinger.

Beter nieuws kwam er van Marcin Wasilewski, de Pool trainde door zijn knieblessure nog steeds individueel. Coach Ariël Jacobs gaat er echter vanuit dat de rechtsachter komende donderdag inzetbaar is. Goed nieuws kwam er ook van Olivier Deschacht, de linksachter trainde opnieuw mee met de groep en ondervond nog amper hinder van zijn knie- en enkelblessure.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties