Ajax gaat praten met Huntelaar

Ajax gaat praten met Huntelaar
Foto: © SC

Ajax Amsterdam wil snel om de tafel gaan zitten met spits Klaas-Jan Huntelaar. Dat schrijft de krant Algemeen Dagblad. Huntelaar sprak onlangs de wens uit om naar een grote buitenlandse competitie te vertrekken.

Die wens is Ajax Amsterdam duidelijk als een pijl naar het hart gegaan. De hoofdstedelingen willen er alles aan doen om hun prijsschutter te behouden. Volgens het Algemeen Dagblad zou Ajax binnenskamers al afgesproken hebben dat het salaris van Klaas-Jan Huntelaar geen breekpunt mag vormen in de onderhandelingen. Ook naar hoofdsponsor Aegon wordt dat gezien als een plicht. Volgens dat bedrijf moet er 'kapitaal' op het veld staan. Ook de nieuwe trainer Marco Van Basten is het daar helemaal mee eens.

Huntelaar scoorde dit seizoen toch al weer 27 keer en wordt dus wellicht topschutter van de Eredivisie. Marco Van Basten, de nieuwe trainer na de zomer, was overigens de laatste speler van Ajax die boven de dertig doelpunten uitkwam. Huntelaar heeft nog een contract in Amsterdam tot de zomer van 2010.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties