Riise is momenteel niet gelukkig in Liverpool

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Riise is momenteel niet gelukkig in Liverpool
Foto: © SC

John Arne Riise is momenteel geen tevreden speler bij FC Liverpool. De Noor is tweede keus sinds de Nederlander Ryan Babel helemaal zijn draai vond bij The Reds.

John Arne Riise krijgt nauwelijks nog speelgelegenheid van trainer Rafael Benitez. In de lokale krant Liverpool Echo denkt de Noorse international volop na over zijn toekomst op Anfield Road.

Riise is momenteel bezig aan zijn zevende seizoen aan de Merseyside. Hij wil alleszins vertrekken deze zomer als hij niet meer speelkansen krijgt. In de laatste tien wedstrijden mocht Riise vier keer starten. "Ik ben gewoon om tachtig procent van de wedstrijden te spelen, maar nu speel ik bijna niets meer", moppert Riise.

Rafael Benitez, gelink aan FC Barcelona voor volgend seizoen, wil binnenkort praten met Riise. De Noor hoopt dan te horen te krijgen wat zijn kansen zijn. "Misschien wil hij verder met mij, misschien ook niet. Ik zal moet afwachten, hoe frustrerend het ook is. Wellicht vertrek ik bij Liverpool deze zomer maar meer kan ik daar niet over zeggen", besluit een gefrustreerde Riise.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties