Opgeluchte Rijkaard tevreden na winst op Schalke

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Opgeluchte Rijkaard tevreden na winst op Schalke
Foto: © SC

Frank Rijkaard zit al een tijdje op de schopstoel bij FC Barcelona als we de Spaanse pers mogen geloven. De Nederlander blijft alleszins op post na de 0-1-overwinning gisterenavond op Schalke 04.

"Er is veel te doen geweest afgelopen weekend na onze wedstrijd tegen Betis. Dat heeft mede toe bijgedragen aan het besef om hier een prestatie neer te zetten", zei Frank Rijkaard na afloop van de wedstrijd in de catacomben van de Veltins Arena. "We begonnen overtuigend, maar tegen het einde van de wedstrijd kregen we meer moeite met de fysieke kracht van Schalke, maar we hebben zonder kleerscheuren de eindstreep gehaald", liet de Nederlander optekenen op de NOS.

Rijkaard was in de wolken over de prestatie van de nog maar 17-jarige Bojan Krkic die overigens het enige doelpunt van de partij aantekende op aangeven van Thierry Henry. "Het was een genot om naar hem te kijken. Elke beslissing die hij nam, was de goede. Kijk naar zijn leeftijd en zijn prestaties. Hij verdient een groot compliment", besloot Rijkaard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties