Aalst krijgt gunstig advies voor zijn licentie

Rombaux Gunther
| 13 reacties
Aalst krijgt gunstig advies voor zijn licentie
Foto: © SC

De derdeklasse clubs die nog kans maken op promotie zijn, indien ze effectief willen promoveren, verplicht om hun licentiedossier in te dienen. Zo diende Eendracht Aalst tijdig zijn aanvraag binnen bij de Belgische voetbalbond.

Eendracht Aalst heeft nog steeds twee kansen op promotie naar de tweede klasse, indien de Ajuinen  naast de titel grijpen, kunnen ze hun kans nog wagen via de eindronde. Dat betekent dus dat de club zijn licentieaanvraag diende in te sturen met alle nodige documenten die nodig zijn hiervoor. De club maakte een sterk dossier op en kreeg van de licentiecommissie geen verdere vragen meer voorgeschoteld. Gisteren kreeg het dan ook te horen dat de commissie een gunstig advies uitbrengt aangaande het licentiedossier en dat het verkrijgen van zijn licentie voor tweede klasse geen problemen mag opleveren.

In Aalst wil men morgen alvast op het goede nieuws aanknopen met een overwinning, het ontvangt in eigen huis zijn rechtstreekse concurrent RC Mechelen, dat eveneens nog in de running is voor de titel en de eindronde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties