Trainersbabbel na KVK - KVSK

filip broos

Na de wedstrijd die op 2-1 eindigde voor de suikerjongens waren beide trainers een andere mening toegedaan.

Een duidelijk opgeluchte trainer Nassen op de trainersbabbel, die zeer tevreden was dat zijn ploeg de 3 punten thuishield.

Nassen:  Het was geen goede wedstrijd zeker niet tijdens de eerste helft, we wisten wel dat United door afwezigheid van Scheelen en Perreira toch wel wat minder zou zijn maar wat betreft de aanvalskracht van beide ploegen was het voordeel toch voor hun. In deze wedstrijd kon het dubbeltje langs beide kanten vallen en vandaag trekken wij aan het kortste eind, ik ben dan ook zeer blij dat wij na een stresserend seizoen deze wedstrijd konden winnen, ik mag gerust zeggen dat deze punten niet van goudwaarde maar van briljanten waarde is gezien de resultaten van de andere ploegen dit weekend.Tienen had het net zoals de vorige wedstrijden weer zeer moeilijk om de kansen af te maken, en dan krijg je uiteindelijk de gelijkmaker binnen.
Nassen: Zoals je weet hebben we de laatste weken niet veel overschot in de aanval, daarom nam ik ook Polfliet op in de kern. En ja ik weet dat die jongen een aantal kansen de nek omwringt maar ik ga geen steen gooien naar hem want hij is goed ingevallen en maakte het de defensie moelijk met zijn snelheid en korte combinaties.
Ik denk dat wij vandaag verdiend de drie punten
thuishouden besloot een gelukkige trainer.

Trainer Brepoels was duidelijk niet in zijn sas met het geleverde spel van zijn jongens en met het feit dat de plaats in de eindronde nog niet helemaal zeker is.
Brepoels: De eerste helft was dramatisch langs beide kanten, er was totaal geen diepgang in onze ploeg en zeer weinig beweging. Bij de rust staan wij dan achter en in de kleedkamer heb ik de jongens gevraagd of ze wel degelijk de eindronde wilden spelen. Na de rode kaart van Oris komen we met tien te staan en dan krijgt Tienen toch wel kansen om de match te beslissen, zij doen dat niet en wij komen via een mooie aanval op de 1-1. Wij zijn dan blijven zoeken naar de winning goal en heb gekozen om achteraan 1 op 1 te blijven spelen en niet terug te grijpen naar Betonvoetbal. Als je dan uiteindelijk verliest is het altijd triest en zeker gezien de manier waarop de scheids deze 11meter fluit.
Als ik me dan toch ergens kan aan optrekken dan is het aan het feit dat we in topmatchen net iets meer kunnen, en dat zal nodig zijn want in de komende weken spelen we nog 2 maal tegen Tubize.