PSV wil Alcides nog een jaar huren van Chelsea

De Nijs Michael
| 1 reacties
PSV wil Alcides nog een jaar huren van Chelsea
Foto: © SC

PSV en Chelsea gaan op korte termijn praten over de toekomst van Slobodan Rajkovic en Eduardo Alcides. Beiden zijn eigendom van het Engelse Chelsea, maar ze spelen op huurbasis bij de Eindhovense club.

Zowel Chelsea als PSV lieten in het verleden al verstaan dat Rajkovic volgend seizoen meer dan waarschijnlijk opnieuw uitgeleend zal worden aan de Nederlandse kampioen, de toekomst van Alcides is daarentegen onzeker. Chelsea wil de Braziliaan naar alle waarschijnlijkheid verkopen, maar PSV lijkt niet van plan om de verdediger op definitieve basis aan te trekken. Toch wil de club uit Eindhoven nog een poging ondernemen om Alcides ook volgend seizoen op huurbasis bij PSV te houden.

"We willen beiden graag behouden. Of dat ook mogelijk is kan ik nu nog niet goed inschatten" bevestigt Stan Valckx. De technische manager van PSV beaamt ook dat vooral een verlengd verblijf van de 23-jarige Alcides een probleem zou kunnen vormen. "Ze verhuren hem al vier jaar en ik weet niet of dat ook volgend seizoen de bedoeling is", aldus Valckx. Alcides speelt al anderhalf jaar voor de Nederlandse kampioen, de 19-jarige Rajkovic kwam pas vorige zomer aan in Eindhoven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties