La Louvière krijgt ook in beroep geen licentie

Rombaux Gunther
| 10 reacties
La Louvière krijgt ook in beroep geen licentie
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Onlangs werd beslist om voor derdeklasser La Louvière geen licentie toe te kennen voor tweede klasse. De Wolven kregen nu ook in beroep te horen dat deze uitspraak definitief is.

La Louvière kreeg onlangs van de licentiecommissie te horen dat het geen licentie verkreeg voor betaald voetbal in tweede klasse. Door het niet toekennen van de licentie kon de club bij het behalen van de titel niet promoveren naar tweede en mocht het niet deelnemen aan de eindronde. De club weigerde zich hierbij neer te leggen en tekende beroep aan tegen deze uitspraak. Vandaag behandelde de licentiecommissie van de Belgische voetbalbond het beroep.

Tijdens deze zitting van vandaag kreeg de club te horen dat deze uitspraak bevestigd werd en het dus niet mag deelnemen aan de eindronde of mag promoveren bij het alsnog behalen van de titel. Dat heeft tot gevolgd dat RC Mechelen nu helemaal zeker is van zijn deelname aan de eindronde die komende woensdag van start gaat. Evocatie is in deze zaak niet meer mogelijk voor La Louvière.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties