Fellaini: 'China wordt de sleutelmatch'

De Nijs Michael
| 0 reacties
Fellaini: 'China wordt de sleutelmatch'
Foto: © SC

België is één van de landen die mee mogen doen aan het Olympisch voetbaltoernooi. Ons land neemt het in de groepsfase op tegen gastland China, Brazilië en Nieuw-Zeeland. Marouna Fellaini gelooft alvast rotsvast in de kansen van onze beloften.

"Brazilië is traditioneel sterk, maar een gelijkspel moet mogelijk zijn. Als we niet kunnen winnen van Nieuw-Zeeland, dan moeten we niet eens gaan. De sleutelmatch wordt China: zij hebben de supporters en het klimaat, wij de techniek, tactiek, snelheid en ervaring. We moeten nu proberen een mooi stukje geschiedenis te schrijven. Deze groep gaat niet met vakantie naar China", aldus Fellaini.

De sterkhouder van Standard kwam overigens ook nog even terug op de heisa rond de selectie voor de Olympische Spelen. "Ik zou graag de Spelen en de voorronde van de Champions League meemaken, maar dat kan nu eenmaal niet. Maar als ik geselecteerd word voor de Spelen, zal ik met plezier gaan. En anders blijf ik bij mijn club, ook met plezier", laat Fellaini weten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Olympische Spelen

Nieuwste reacties